Valencia CF21 abril 2021

CRÒNICA | Derrota del Valencia CF davant Osasuna (3-1)

Gameiro, autor del gol valencianista

Derrota del Valencia CF davant el CA Osasuna per 3-1 en l'estadi del Sadar. El conjunt navarrés es va avançar primer i Gameiro va anotar el 1-1 després d'una gran jugada de Guedes, però després del gol valencianista va arribar immediatament el 2-1, obra de Calleri. Superada l'hora de partit, l'àrbitre va assenyalar dos penals en poc més d'un minut. Jaume Domènech va detindre el primer amb una gran parada, però res va poder fer per a evitar l'altre: Roberto Torres va ajustar la pilota al pal. Després de la derrota davant el CA Osasuna, el València CF posa el focus en la trobada d'aquest pròxim dissabte davant l'Esportiu Alabés amb l'objectiu de retrobar-se amb la victòria.

Osasuna va colpejar primer en el primer temps. Ho va fer en un contraatac després d'interrompre l'eixida del Valencia CF i que va saber aprofitar Javier Martínez dins de l'àrea. Els nostres, pese a l'inrevés, van tractar de trobar el seu moment i en el minut 18, Guedes va pegar en el pal des de la frontal de l'àrea. El lusità va avisar amb un tret de mitjana distància que precediria a una altra acció de perill en la qual el ‘7’ va interpretar una bona carrera i va assistir a Gameiro, que va posar les taules en el marcador.

L'alegria va durar només uns instants i és que la resposta del CA Osasuna va ser immediata. Tal com havia succeït abans, en un atac ràpid després d'interceptar l'eixida de pilota, el conjunt navarrés va anotar el 2-1. Després del descans, el Valencia CF va saltar a la gespa a la recerca de la reacció i Guedes, després d'una altra arrancada, va tornar a generar perill amb un altre tret des de la frontal. Sergio Herrera ho va detindre a base de reflexos i Gameiro, molt hàbil, va caçar el rebutge, no obstant això, el seu tret, que va poder significar l'empat en un moment decisiu de la trobada, va pegar en el pal.

Superada l'hora de partit, l'àrbitre va assenyalar dos penals per mà en poc més d'un minut. Jaume Domènech, que va deixar diverses parades, va detindre el primer, però res va poder fer per a evitar que el segon llançament des dels onze metres pujara al marcador

Fitxa tècnica

3. CA OSASUNA: Sergio Herrera, Nacho Vidal, Aridane, David García, Manuel Sánchez, Oier (Moncayola, 63’), Lucas Torró, Javier Martínez (Brasanac, 74’), Roberto Torres (Chimy Ávila, 78’), Adrián López (Rubén García, 63’) y Jonathan Calleri (Budimir, 78’).

1. VALENCIA CF: Jaume Domènech, Guillem Molina (Jason, 80’), Diakhaby, Gabriel Paulista, Gayà, Racic (Christian Oliva, 52’), Wass, Yunus Musah (Kang In, 52’), Cheryshev (Cutrone, 69’), Guedes y Gameiro (Manu Vallejo, 80’)

Gols: 1-0 Javi Martínez, 13’; 1-1 Gameiro, 30’; 2-1 Calleri, 32’; 3-1 Roberto Torres (p.) 67’.

Àrbitre: Melero López (C. Andalús). Va amonestar a Guedes, Oier i Diakhaby.

VAR: Díaz de Mera (C. Castellà-Manxec).

Partit de la jornada 31 de LaLiga disputat en l'estadi del Sadar, a Pamplona. Abans de la trobada els jugadors de tots dos equips van saltar a la gespa lluint camisetes amb els seus respectius escuts i amb el lema “EARN IT, FOOTBALL IS FOR THE FANS” com a protesta a l'anunci de la Superliga europea.